Vi är stolta att presentera

 Våra leverantörer

Golvabia

Allt inom golv!

För oss på Golvabia går kunskap, kvalitet och design hand i hand. Vi jagar inte kortsiktiga trender. Vi tror på långsiktigt designtänk och hållbara golv som blir en del av livet – den där härliga resan som pågår i våra skandinaviska hem. Vi vet av erfarenhet. Vår resa började för 70 år sedan, den dagen då Ivar kom hem.

INR – Iconic Nordic Rooms

Design och kvalité med 15 års garanti.

Vårt mål är att göra ditt badrum till hemmets skönaste plats med hjälp av badrumsinredning och duschväggar med smarta, innovativa funktioner designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den. Så varsågod, låt din personlighet ta plats.

Dansani

Bathroom Design

Badrummet är din personliga frizon. Ingen skapar det bättre än du själv. Med Dansani gör du det lätt och inspirerande att inreda med snygga, genomtänkta och funktionella lösningar. Allt bygger på fint hantverk, med djupa rötter i dansk designtradition.

Noro

En enklare väg till badrumslyx

Den leverantör som kanske har det bredaste sortimentet med fokus på bra produkter till ett lägre pris.

Grespania

Ett miljömedvetet val

Miljömedvetna Grespania är med sina framgångsrika 40 år global marknadsledare inom keramisk tillverkning.  Möjligheterna inom deras sortimentet är oändliga: från idéer för dem som söker en touch av personlighet och unik stil för sina hem, och tekniska lösningar för de som arbetar med spännande byggprojekt.

Onix

How far does your imagination go?

ONIX är ett spanskt ledande företag inom mosaiktillverkning.Företagets namn hänvisar till ädelsten och det har varit inspirationen i skapandet av mosaikjuveler för olika utrymmen. Skapa din egna design eller välj bland deras hundratals mönster & färger.

Damixa

Dansk design

Snygg och stilren dansk design, funktionella, högkvalitativa blandare som ser fantastiska ut, år ut och år in.

Svenska Kakel

Svenskt familjeföretag

Vi har valt att mixa vår egen import med Svenska Kakels sortiment för att få ett brett attraktivt sortiment. Deras måtto: Kvalitet, Kunskap & Service stämmer bra in på vår filosofi. Svenska Kakel är ett familjeförtag som designar och producerar exklusiva handdukstorkar och badkar.

Nordhem

Exklusiva produkter

Är ett familjeförtag som designar och producerar exklusiva handdukstorkar och badkar. De har ett av Sveriges det mest kompletta program med snygga designade produkter för den som söker det lilla extra.

Macro Design

Svensktillverkat

Macro Design är mer än badrum. Det är stil, finess och nordisk form. Svensktillverkade (Laholm) badrumsmöbler och duschlösningar med 20 års garanti.

Duobad

Badrumsdesign från Småland

Duobad, massiva badrumsmöbler i trä som håller i evighet och dessutom blir vackrare med åren.

I över 15 år har Duobad mixat småländsk möbeltradition med exklusiv badrumsdesign.