Eftersom vi jobbar med många stora och väl etablerade leverantörer kan vi erbjuda största urval och flexibilitet för Dig. Nedan finns ett urval av våra leverantörer med länkar till antingen kataloger eller hemsidor.


Klicka på bilderna nedan för att besöka respektive leverantörs katalog eller produktutbud.

GOLVABIA

Allt inom golv!

För Golvabia går kunskap, kvalitet och design hand i hand. Vi jagar inte kortsiktiga trender. Vi tror på långsiktigt designtänk och hållbara golv som blir en del av livet – den där härliga resan som pågår i våra skandinaviska hem. Vi vet av erfarenhet. Vår resa började för 70 år sedan, den dagen då Ivar kom hem.SVENSKA KAKEL

Svenskt familjeföretag

Vi har valt att mixa vår egen import med Svenska Kakels sortiment för att få ett brett attraktivt sortiment. Deras måtto: Kvalitet, Kunskap & Service stämmer bra in på vår filosofi. Svenska Kakel är ett familjeförtag som designar och producerar exklusiva handdukstorkar och badkar.


BRICMATE

Hög kvalitet och innovativ design

Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas. 


INR – ICONIC NORDIC ROOMS

Design och kvalité med 15 års garanti


Vårt mål är att göra ditt badrum till hemmets skönaste plats med hjälp av badrumsinredning och duschväggar med smarta, innovativa funktioner designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den. Så varsågod, låt din personlighet ta plats.


DANSANI

Bathroom Design


Badrummet är din personliga frizon. Ingen skapar det bättre än du själv. Med Dansani gör du det lätt och inspirerande att inreda med snygga, genomtänkta och funktionella lösningar. Allt bygger på fint hantverk, med djupa rötter i dansk designtradition.


DAMIXA

Dansk design

Snygg och stilren dansk design, funktionella, högkvalitativa blandare som ser fantastiska ut, år ut och år in.


TAPWELL

Badrumsdesign från Småland

Duobad, massiva badrumsmöbler i trä som håller i evighet och dessutom blir vackrare med åren.

I över 15 år har Duobad mixat småländsk möbeltradition med exklusiv badrumsdesign.


HANSGROHE

Blandare och duschar för kvalitetsmedvetna

Modern design och fräscha, högkvalitativa produkter


NORDHEM

Exklusiva produkter

Är ett familjeförtag som designar och producerar exklusiva handdukstorkar och badkar. De har ett av Sveriges det mest kompletta program med snygga designade produkter för den som söker det lilla extra.


MACRO DESIGN

Svensktillverkat

Macro Design är mer än badrum. Det är stil, finess och nordisk form. Svensktillverkade (Laholm) badrumsmöbler och duschlösningar med 20 års garanti.


Brittania Bad

Inred badrummet med svunna tiders elegans!

Brittania Bad är en kollektion som tagits fram för att erbjuda klassisk, elegant och gammaldags badrumsdekor från varumärkena Burlington och Arcade. 


Duscholux

Internationellt representerad. Välkommen överallt.

Vårt varumärke DUSCHOLUX står sedan mer än 50 år för kvalitet. Vi designar individuella badrumslösningar som speglar tidsandan och uppfyller höga krav.


NORO

En enklare väg till badrumslyx


Den leverantör som kanske har det bredaste sortimentet med fokus på bra produkter till ett lägre pris.

Ett brett attraktivt sortiment!
Allt inom golv!
Specialister på granitkeramik.
Allt inom golv!
Ett brett attraktivt sortiment!
Specialister på granitkeramik.